Der er ingen varer i indkøbskurven.

Føj til favoritter
Print siden
Følg os
Del

1860 nye bycykler til København med intelligente tablet PC
fra Blue Line

Københavns kommune har nu givet grønt lys for de intelligente bycykler fra Gobike


GoBikeLogo

Blue Line skal levere 1860 tablet PC'er, der skal sidde på de kommende bycykler fra Gobike.


Allerede nu kører de første 250 cykler rundt i København og inden sommeren 2015 kommer de restende 1600 cykler ud på vejene. København cementerer sin position som international fyrtårn for intelligent cykel infrastruktur. Og inspirationskilde til andre storbyer, som både vil tilbyde moderne service til pendlere og turister - og ikke basere sin vækst på bilisme alene.


Hvad vil du sige, hvis der altid stod en elcykel klar til dig ved togstationen eller arbejdspladsen – og samtidig kunne du navigere gennem byen med online kort og få informationer via GPS, købe togbilletter og få informationer om seværdigheder og køreplaner?  Gobike sørger for at integrere de forskellige transportløsninger. Gobike gør det endnu lettere og nemmere at benytte offentlig transport. Fra din PC eller Smartphone kan du planlægge hele din tur fra A til B. Ikke mindst er du sikker på at cyklen står klar til dig, når du har brug for den. Gobike er med andre ord meget mere end en cykel.


Gobike er en intelligent og smart løsning, der hjælper på både trængslen og byforureningen i København. ”Hos Blue Line er vi meget stolte af at være en del af denne løsning, som ikke er set før. En ægte innovativ nyhed som netop er det, Danmark skal leve af.” siger Blue Lines CEO Niels Pedersen.z710_front

Blue Line sætter power til

Centralt i Gobike konceptet er tablet PC’en fra Blue Line, der er integreret på cykelstyret. PC’en bliver konstant opdateret via mobilt internet med en lang række relevante oplysninger og funktioner, der målrettes til at hjælpe brugeren mest optimalt.


Læs mere her om Blue Lines kundetilpassede løsning Getac Z710.


Brugeren får en langt bedre og mere integreret rejseoplevelse. Gobike’s intuitive systemer assisterer hele vejen - og sikrer derigennem, at brugeren når sjovt og effektivt fra A til B. Gennem integration til en række databaser bliver rejsen optimeret.


Cyklisten får navigation med ruteplanlægning og kortvisning som kendes fra bilnavigation. Den integrerede PC indeholder desuden bl.a. realtidsoplysninger om togafgange med integration til billetsystemer. Tablet PC’en fra Blue Line opdateres løbende med alt fra oplysninger om aktiviteter i området til informationer om ledige cykler.


Desuden får byens interesseorganisationer via tablet PC’en fra Blue Line en mediekanal, hvor der kan kommunikeres 1-til-1 med brugeren på cyklen. Alle relevante informationer kan eksponeres over for brugerne – på tidspunkter og geografiske placeringer hvor det er relevant.


Kommer brugeren f.eks. cyklende forbi en bagerbutik, vil det være oplagt at fortælle cyklisten, at vedkommende kan få billigt morgenbrød om morgenen eller informere cyklisten om et godt tilbud på brød om eftermiddagen. Kun fantasien sætter grænser.Store perspektiver for Blue Line

Gobike er opbygget som et konsortium af nøje udvalgte ekspertvirksomheder som samarbejder omkring udvikling, implementering og drift af verdens bedste by- og pendlercykelløsning. 


”Tablet PC´en er en helt central komponent i løsningen. Vi havde brug for en partner med stor erfaring i industrielle tablet PC’er. Her viste Blue Line sig at være et rigtig godt bud. Vi fik god rådgivning fra første møde og blev anbefalet en løsning, som vi fortsat kan se, er den helt rigtige. Udviklingen går stærkt på tablet PC området. Det er vigtigt at vi fastholder en førerposition, og her er Blue Lines kompetencer vigtige for os. Vi ser et stort potentiale i samarbejdet” siger Gobike’s CEO Torben Aagaard. 


”Kombinationen af Blue Lines ekspertise for IT til hårde miljøer og evnen til at tilpasse og optimere løsninger 100 % til brugerens behov gjorde forskellen”, fortæller Niels Pedersen.


For Blue Line er dette blot starten på et stort potentielt eksporteventyr. Gobike konceptet er i disse år på vej ud i flere lande, og Blue Line forvente at kunne fortsætte den kraftige vækst, som virksomheden har været inde i de senere år. Siden 2008, da finanskrisen startede og mange virksomheder måtte skære ned, har Blue Line realiseret en vækst på over 100 procent, både hvad angår omsætning og medarbejdere.


”Forklaringen er bl.a. Blue Lines evne til i tæt samarbejde med kunden at tage ansvaret for kritiske it-hardware projekter, så kunden kan fokusere på sin kerneforretning”, slutter en tilfreds Niels Pedersen.


Læs meget mere om danmarks mest innovative by- og pendler cykelsystem her (ekstern link)   
   
   Kontakt os og hør mere om hvordan Blue Line kan hjælpe jer.


Læs mere   
  ProdukterRuggedMobile  

 

 

 

Kundespecifikke løsninger

kan du ikke finde et produkt, der opfylder dine behov  kontakt os her. Vi har mange produkter, der ikke er på web'en.

Lars Jørgensen
Lars Jørgensen
Se priser i webshop

Få professionel uvildig rådgivning og know-how. Se egne priser i webshoppen. Samarbejde om projekter. Start dialogen nu.

Jesper Harre
Jesper Harre

ROIberegningGratis

Blue Line A/S - Langdyssen 5 - 8200 Århus N - Tlf. 8678 5000 - CVR 26 99 01 81