Customer stories - her har vi gjort en forskel

Blue Lines løsninger er skabt i tæt samarbejde med vores kunder. Vi er kendt for at yde "kompetent dialog i øjenhøjde." 

Blue Line A/S

Vi skaber pålidelig hardware, der tager udgangspunkt i jeres miljø og behov.

+ 35 års erfaring

Siden 1986 har Blue Line skabt pålidelige IT-løsninger til krævende miljøer. Vores kunder opererer inden for automation, fødevare-, kemi- og farmaindustri, healthcare, AI & deep learning, machine vision, field service og den maritime branche. 

Dialog og god service

Vi tager altid udgangspunkt i jeres ønsker og krav. Løsninger skabes i tæt samarbejde mellem jeres virksomhed og vores dedikerede team.

Garanteret kvalitet og pålidelighed

Med en ISO 9001:2015-certificering er vores procedurer underlagt strenge kvalitetsstandarder. Blue Line har også en AAA-kreditvurdering. Vores certificeringer garanterer en høj kvalitet for jer i alle faser af samarbejdet.

Blue Line team

Det siger vores kunder

« Jeg er faktisk imponeret. Vi har mødt en omstillingsparat virksomhed, der kvalitetssikrer produkterne. De har lyttet intenst til, hvilke krav vi har. »
Jens Ole Petersen
Afdelingsleder, Lundbeck
« De viste stort engagement for at løse opgaven, og vi oplevede i det hele taget en god dialog og sparring igennem hele processen. »
Martin Kristensen
Hardware Development Manager, EIVA
« Vores vision-computere fra Blue Line leverer høj kvalitet til 24/7-drift, og Blue Line har været foretrukken leverandør i mange år. »
Esben Korre
JLI vision a/s