Food & Beverage

Blue Lines HMI'er og industricomputere er tilpasset fødevarevirksomheders behov for maksimal driftsikkerhed og høj hygiejne. Løsningerne er baseret på teknologi af den højeste kvalitet og kan klare hård rengøring som højtryksspuling og stærke desinfektionsmidler. Få tilpasset en løsning efter jeres specifikationer.

Download Blue Lines Food & Beverage brochure

 

Food & Beverage brochure

 

Lev op til strenge hygiejnekrav

Høj hygiejne og stadig højere myndighedskrav er afgørende i fødevareindustrien. Dette kan være en udfordring i områder med vand, varme og kolde temperaturer, spildprodukter og daglig rengøring. HMI’er og industricomputere skal ikke kun være driftssikre, men også leve op til strenge hygiejnekrav og kunne håndtere hårdhændet behandling. I tråd med vores fokus på fødevaresikkerhed er Blue Line et medlem af EHEDG (European Hygienic & Design Group), som er dedikeret til at fremme hygiejnisk design. Med Blue Lines hygiejniske løsninger kan I producere mad og drikkevarer på sikker vis og leve op til alle krav.

Food miljø - EHEDG

Optimer workflow og dokumentation

Blue Lines hygiejniske løsninger passer perfekt til alle fødevaresegmenter herunder fisk & skaldyr, mejeriprodukter, kød og fjerkræ, frugt og grøntsager, drikkevarer og convenience food. Opnå en konkurrencedygtig løsning som understøtter alle processer fra modtagelse af varer til levering inklusiv indgangskontrol, vejning, kvalitetssikring og varetagelse af alle produktionsprocesser

Segmenter inden for fødevarebranchen

Driftsikker, vandtæt og fleksibel

Blue Lines elegante produkter er baseret på teknologi af høj kvalitet og blæserløs drift for maksimal driftsikkerhed. Konstruktionen i rustfrit stål forhindrer korrosion og gør det muligt at anvende omfattende mængder af vand i forbindelse med rengøringsprocedurer, herunder højtryksspuling eller stærke desinfektionsmidler. Vælg mellem et bredt udvalg af standardsystemer eller lad os skræddersy en løsning efter jeres behov og specifikationer. 

Driftsikker, vandtæt og fleksibel