Pharmaceuticals

Blue Line leverer standard- og kundespecifikke HMI-computerløsninger til jeres farmaceutiske miljø. Løsninger møder alle regulative krav. Den syrefaste rustfrie stålkonstruktion og et gennemtænkt design, gør, at vores HMI-produkter er meget rengøringsvenlige og driftsikre. Nem indtastning af data igennem keyboard eller touchscreen. Vi har et stort fokus på dialog og samarbejde med jer som kunde og følger projekter tæt i alle faser.

Download Blue Lines Pharmaceuticals & Life Science brochure

Pharmaceuticals brochure

HMI-computerløsninger til alle farmaceutiske miljøer

Blue Line har stor erfaring med farmaceutiske miljøer og strenge regulatoriske krav fra bl.a. EU/GMP og FDA. Vælg mellem et bredt udvalg af standardsystemer eller lad os tilpasse produkter efter jeres specifikationer.

Indtastning på skærm med handsker

Nem at bruge og holde sterilt  

Blue Lines elegante produkter er baseret på teknologi uden bevægelige dele for maksimal driftsikkerhed. Indtast alle data ved hjælp af keyboard eller touchscreen, der kan betjenes med op til 3 lag af renrumshandsker.

Alle produkter er fremstillet af AISI 304 eller AISI 316L syrefast rustfrit stål og er yderst rengøringsvenligt og i stand til at modstå hårde rengøringsmidler. Disse produkter kan modstå behandling med vand, ethanol og VHP (forstøvet hydrogen peroxid), som fjerner alle former for mikrobiel liv. 

Indtastning på skærm med handsker

Tilpasning til jeres krav

Vælg mellem et bredt udvalg af standardsystemer eller lad os tilpasse løsningen efter jeres krav. Dette gælder uanset om jeres behov er montering på væg, maskine, loft, med en justerbar gasarm, eller som en mobil arbejdsplads.

Montering til væg

Møder regulatoriske krav i renrum

Brug fordelene af vores store erfaring med IT til renrum. Blue Lines produkter møder alle regulatoriske krav og er designet til at leve op til EU CGMP-klassifikationen for cleanroom A-B-C-D samt FDA og ISO 14644.

EU CGMP klassifikation

Ex/ATEX-produkter til farmaceutiske industrier med eksplosive atmosfærer 

Til eksplosionsfarlige områder leverer Blue Line en HMI-serie, som kombinerer en robust rustfri stålkonstruktion med et eksplosionssikkert design, som møder standarderne for ATEX og IECEx samt kravet for strenge rengøringsprocedurer i den farmaceutiske industri. 

Ex og IECEx symboler