Forbedret procesautomation og brugeroplevelse på maskiner til fødevareproduktion

En af verdens førende producenter af procesudstyr til fødevareproduktion havde brug for en vand- og spuletæt HMI-løsning til deres maskiner, som anvendes i procesanlæg til bearbejdning af bl.a. fisk og fjerkræ. I tæt samarbejde med kunden leverede Blue Line en HMI-løsning af den ønskede kvalitet, som kunne integreres optimalt på procesudstyret. 

Højtryksspuling og hård rengøring giver ikke længere problemer

Virksomheden ønskede et produkt, som var elegant, slim, vandtæt, rengøringsvenligt og samtidigt levede op til alle tekniske krav. Produktet skulle også kunne erstatte den tidligere anvendte model. Løsningen blev, at Blue Line i dag leverer en platform kompatibel med den gamle, som også kan køre nye Windows-versioner. Derudover har kunden med løsningen fået større performance, et strømlinet design med virksomhedens eget logo integreret i glasfronten.

Kunden udtaler, at de har fået et produkt af “høj klasse” og “er meget tilfredse med Blue Lines kvalitet og kompetencer. Indtil videre er der indgået aftale om levering af mere end 200 HMI’er i 13.3” og 21.5”. 

Om kunden

Virksomheden har eksisteret i knap 100 år med afdelinger i hele verden og beskæftiger ca. 1200 medarbejdere. 

Se mere omkring Blue Lines open frame monitor