Kompakt Supermicro storage løsning

NTD Offshore udviser stor tilfredshed med samarbejdet med Blue Line, som har leveret en skræddersyet storage løsning til NTD, der matchede virksomhedens behov.

NTD Offshore: "Blue Line har været gode til at sætte sig ind i vores behov"

NTD, som blandt andet bygger hydrauliske og elektriske spil til den maritime industri, blev ramt af en begrænsning i udviklingen af et nyt produkt. Det førte til et skift over til Supermicro. 

NTD har i længere tid arbejdet på en maskine, der optager videoer til brug inden for ROV-inspektion (Remotely Operated Vehicle) hos maritime virksomheder. ROV’er kan også betegnes som en fjernstyret ubåd, der arbejder med installation, reparation og undersøgelse af konstruktioner på havbunden.

“Vi har haft stor fokus på at skabe et system, der kunne levere høj videokvalitet under krævende forhold. I den forbindelse havde vi brug for hardware, som blandt andet kunne håndtere 8 HD feeds Full HD. Vi forsøgte os i denne forbindelse i første omgang med det der viste sig at være en mere fastlåst løsning med begrænsede tilpasningsmuligheder, der for eksempel ikke kunne rumme de grafiske specifikationer, vi havde,” fortæller Mads fra NTD. 

Mads blev dernæst anbefalet at tage fat i Blue Line, som er officiel systemintegrator af Supermicro. Supermicro er et mærke, som står for højtydende og effektiv serverteknologi, som muliggør en høj grad af tilpasning. Med valget af Supermicro fik NTD en kompakt storage løsning med en server, som fungerer som såvel video-capture, lydoptagelser, live video-display og storage server. 

“Ud over at Supermicro har vist sig at være den rigtige byggefilosofi for vores projekt, så har jeg haft en rigtig god oplevelse med samarbejdet med Blue Line. De er til at snakke med, har været gode til at sætte sig ind i vores behov og levere en god service undervejs,” fortæller Mads. 

NTD arbejder pt på en testmaskine og har præsenteret en demo for de første par kunder.