Robuste mobile computere til brug i "marken"

En robust mobil computer skal kunne tåle meget. LOGSTOR er verdens førende producent af præisolerede rør til energieffektiv transport af gasser og væsker, f.eks. de kæmperør, der er rygraden i den moderne fjernvarmeforsyning. 

"Pålideligt udstyr er et must i fremtidens energiforsyning"

En robust mobil computer skal kunne tåle meget.

LOGSTOR er verdens førende producent af præisolerede rør til energieffektiv transport af gasser og væsker, f.eks. de kæmperør, der er rygraden i den moderne fjernvarmeforsyning. 

Til dette har LOGSTOR udviklet en speciel svejsemaskine, der udnytter de nyeste teknologier med robuste mobile computere, GPS og datachip.

"Vi skulle finde nogle robuste mobile computere, der skulle med entreprenørerne ud i marken og kunne tåle både at falde på jorden og i vandet, og dem fandt vi hos Blue Line," fortæller projektleder Tim Stoltenberg Jensen.

Avancerede målinger sikrer kvalitetsdata hele vejen

"Én af LOGSTORs opgaver er at gøre fremtidige rørsystemer hurtigere og sikrere at installere samt lette for entreprenører og energiselskaber at kontrollere. Det kræver naturligvis også, at der er pålideligt udstyr, når der skal kommunikeres data. Hos Blue Line fandt vi de rigtige, robuste mobile computere, og Blue Line har serviceret os fint," fortæller Tim Stoltenberg Jensen.

En GPS-modtager i den mobile computer registrerer muffens geografiske placering, dato og klokkeslæt for installationen. Disse data indgår sammen med produktdata og et grafisk forløb af svejseprocessen i den web-baserede dokumentation.

LOGSTOR har hovedkvarter i Løgstør i Danmark og beskæftiger cirka 1.250 medarbejdere. Produktionen foregår i koncernens 10 fabrikker, der er placeret over hele verden. Produkterne fra LOGSTOR er kvalitetskontrolleret iht. ISO 9001-certificering og på miljøområdet iht. ISO 14 001.