Gør karriere hos Blue Line

Har du lyst til at være en del af en ambitiøs vækstvirksomhed på en spændende international rejse? Så er vi parat til give dig udfordringer.

_________________________________________

Interesseret i at blive en del af Blue Line-teamet?  

Send os din ansøgning via mail

_________________________________________

Ledige stillinger:

Supply Chain Manager

Nøglerolle i markedsledende virksomhed inden for IT-hardware.

Vil du tage ansvar for supply chain i en markedsledende og internationalt orienteret vækstvirksomhed inden for IT-hardware? Motiveres du af at skabe udvikling og effektivisering inden for dit ansvarsområde? Og har du lyst til at tage teten på procesoptimeringer og drive digitaliserings-projekter? Du får en nøglerolle i et team, der skal være med til at sikre virksomhedens fortsatte internationale vækst.

Interessant for dig? Så kan du meget vel være vores nye Supply Chain Manager - følg linket og læs mere om stillingen: https://cruitconsult.cloudcruit.dk/annonce.asp?AdvertID=201

Alsidig Tekniker til produktion af computere og monitorer

Er du interesseret i alsidige opgaver såsom mekanisk montage, elektronik montage, IT/Software opgaver, el m.m.? Motiveres du af at skabe udvikling og effektivisering inden for dit ansvarsområde? Og har du lyst til bl.a. at indgå i udviklingsopgaver i samarbejde med ingeniører? Kunne du tænke dig at gøre dette i en anerkendt teknologivirksomhed, hvor du samarbejder med kendte industrivirksomheder og får en hverdag med udvikling i fokus og højt til loftet?

Noget for dig? Læs meget mere her: https://hr-industries.dk/jobpost/alsidig-tekniker-til-produktion-af-computere-og-monitorer/

 

Bliv en del af en uformel og dynamisk organisation

Medarbejdere hos Blue Line

Hos Blue Line vil du møde et stærkt hold af kompetente kollegaer, en åben og uformel omgangstone og en dynamisk organisation, hvor initiativ, beslutningsevne og innovation er værdsat. Du får betydelige muligheder for både faglig og personlig udvikling og møder kollegaer med højt engagement og dedikation til at skabe kundespecifikke IT-hardware løsninger til krævende miljøer. 

Blue Line er en international virksomhed, og kunderne tæller nogle af verdens største virksomheder inden for deres branche.

Ledelsesstilen er åben og strukturen så flad, at der er plads til at gøre en forskel. Økonomien er sund og skaber et solidt fundament for væksten.

Vi holder til i helt nye, dejlige lokaler med gode forhold og spændende perspektiver for fremtiden.