Gør karriere hos Blue Line

Har du lyst til at være en del af en ambitiøs vækstvirksomhed på en spændende international rejse? Så er vi parat til give dig udfordringer.

Ledige stillinger:
 

Ledig stilling: Intern salgsspecialist

Vil du tage ansvar for at rådgive og sælge unikke markedsledende IT-hardwareløsninger til både indkomne leads samt en veldefineret national og international kundemålgruppe?
Motiveres af at skabe resultater gennem personligt salg, og har du teknisk interesse?

Som Intern salgsspecialist bliver du en del af vores salgsteam, der tæller seks erfarne medarbejdere. I dit salgsarbejde bliver du bakket op af et kompetent og hjælpsomt bagland, herunder særdeles teknisk kompetente kolleger og aktiv marketing.
Du bliver en vigtig spiller der får ansvarsområder inden for en bred vifte af salgsopgaver, som skal være med til at styrke Blue Lines fortsatte internationale vækst🚀

Interessant? Læs mere om den spændende stilling her: https://cruitconsult.cloudcruit.dk/annonce.asp?AdvertID=223 

________________________________________

Interesseret i at blive en del af Blue Line-teamet?  

Send os din ansøgning via mail

_________________________________________

 

Bliv en del af en uformel og dynamisk organisation:

Medarbejdere hos Blue Line

Hos Blue Line vil du møde et stærkt hold af kompetente kollegaer, en åben og uformel omgangstone og en dynamisk organisation, hvor initiativ, beslutningsevne og innovation er værdsat. Du får betydelige muligheder for både faglig og personlig udvikling og møder kollegaer med højt engagement og dedikation til at skabe kundespecifikke IT-hardware løsninger til krævende miljøer. 

Blue Line er en international virksomhed, og kunderne tæller nogle af verdens største virksomheder inden for deres branche.

Ledelsesstilen er åben og strukturen så flad, at der er plads til at gøre en forskel. Økonomien er sund og skaber et solidt fundament for væksten.

Vi holder til i helt nye, dejlige lokaler med gode forhold og spændende perspektiver for fremtiden. 

 

Nyheder i organisationen:

Anders and Muhammed

Vi udvider med 2 nye ansigter
Det er altid en stor fornøjelse at byde nye kolleger velkommen til Blue Line Team👋

Mød Anders
Det er en fornøjelse at kunne byde Anders velkommen. Anders er projektansat og hjælper os med dokumentation i forhold til vores kvalitetsstandarder - herunder optimering af produktionsdokumentation og processer på nye produkter. Derudover skal Anders supportere i vores igangværende digitaliseringsprojekt med optimering af IT-systemer.

Mød Muhammed 
I samarbejde med Favrskov Kommune, er vi glade for at kunne byde Muhammed velkommen i praktik hos os. Han har stor interesse for elektronik samt et ønske om at se, hvordan en elektronikvirksomhed fungerer. Mens Muhammed er her, skal han skal være en del af vores dygtige produktionsteam.

Velkommen til Blue Line, Anders og Muhammad! 🎉

 

Heidi M

Blue Line Teamet vokser hurtigt.
Mød Heidi👋

Heidi er netop startet som Supply Chain Coordinator. Hun bliver en del af Blue Lines Supply Chain Team og et vigtigt medlem af Blue Line-organisationen.

Heidi har stor erfaring med Supply Chain fra de seneste 20 år. Hun skal arbejde med indkøb, koordinering og stamdata.

”Jeg har glædet mig til at starte hos Blue Line. Blue Line er en velfunderet virksomhed med en spændende fremtid med mange muligheder og en god holdånd. Det motiverer mig at arbejde i en virksomhed, der fremstiller produkter af høj kvalitet og med en hurtig vækst. Jeg ser frem til at fortsætte på Blue Lines rejse og vækst i de kommende år!"

Velkommen til Blue Line, Heidi! 🎉