Gør karriere hos Blue Line

Har du lyst til at være en del af en ambitiøs vækstvirksomhed på en spændende international rejse? Så er vi parat til give dig udfordringer.

 

Der er desværre ingen ledige stillinger pt.

________________________________________

Interesseret i at blive en del af Blue Line-teamet?  

Send os din ansøgning via mail

_________________________________________

 

Bliv en del af en uformel og dynamisk organisation:

Medarbejdere hos Blue Line

Hos Blue Line vil du møde et stærkt hold af kompetente kollegaer, en åben og uformel omgangstone og en dynamisk organisation, hvor initiativ, beslutningsevne og innovation er værdsat. Du får betydelige muligheder for både faglig og personlig udvikling og møder kollegaer med højt engagement og dedikation til at skabe kundespecifikke IT-hardware løsninger til krævende miljøer. 

Blue Line er en international virksomhed, og kunderne tæller nogle af verdens største virksomheder inden for deres branche.

Ledelsesstilen er åben og strukturen så flad, at der er plads til at gøre en forskel. Økonomien er sund og skaber et solidt fundament for væksten.

Vi holder til i helt nye, dejlige lokaler med gode forhold og spændende perspektiver for fremtiden. 

 

Nyheder i organisationen:

Velkommen Casper

Mød Casper 👋
Han er vores nyeste kollega i Blue Line Team – Casper er lige startet som produktionstekniker og bliver en del af Blue Lines voksende produktionsteam.
Casper har en bred teknisk baggrund og erfaring. Han vil stå for produktionen af ​​vores populære Cleanroom Tablet CleanTablet, samt bistå med diverse opgaver.

”Jeg har glædet mig til at starte på Blue Line og til at blive en del af Blue Line Team. Det er vigtigt for mig ikke at gå på kompromis med kvaliteten af ​​de produkter, jeg er med til at fremstille – og jeg har især glædet mig til at bruge mine tekniske kompetencer og baggrund til at sikre den unikke Blue Line-kvalitet”.

Velkommen til Blue Line Team, Casper!🎉