Gør karriere hos Blue Line

Har du lyst til at være en del af en ambitiøs vækstvirksomhed på en spændende international rejse? Så er vi parat til give dig udfordringer.

_________________________________________

Interesseret i at blive en del af Blue Line-teamet?  

Send os din ansøgning via mail

_________________________________________

Ledige stillinger:

Mekanisk montagemedarbejder søges til produktionen

Har du baggrund som mekaniker, maskinarbejder, elektroniktekniker eller lignende? Drømmer du om et job med en god genkendelig hverdag med opgaver, som er trygge og velkendte, men du vil også gerne udfordre de eksisterende rutiner en gang imellem? Motiveres du af at du på længere sigt kan udvikle dig i en spændende virksomhed på tværs af hele organisationen?

Noget for dig? Læs meget mere her: https://hr-industries.dk/jobpost/mekanisk-montagemedarbejder-soeges-til… 

Supply Chain Coordinator

Vil du tage ansvar for koordination og administration inden for supply chain i en markedsledende og internationalt orienteret vækstvirksomhed inden for IT-hardware? Motiveres du af en hverdag med både afvekslende og rutineprægede opgaver? Og er du erfaren med forretnings-systemer og Excel? 
Du bliver en særdeles vigtig spiller, som skal være med til at styrke samt sikre Blue Lines fortsatte internationale vækst.

Interessant? Læs mere om den spændende stilling her: https://cruitconsult.cloudcruit.dk/annonce.asp?AdvertID=220

Nyheder i organisationen:

Rikke udlært

Tillykke til vores elev Rikke, som lige har afsluttet sin sidste eksamen og har afsluttet sin uddannelse hos Blue Line med speciale i salg og marketing - med et topresultat!

”Tiden er fløjet utrolig hurtigt! - De sidste 2 år har været en lærerig og kæmpe oplevelse for mig. Jeg har prøvet en lang række opgaver, der har givet mig en masse erfaring. Jeg er taknemmelig for, at jeg har taget min elevtid her hos Blue Line ” - Rikke

Desuden er vi også glade for at kunne meddele, at Rikke fortsætter hos Blue Line.

 

Tom 25 års jubileum

Tom Rasmussen, vores Production / Logistic Manager, fejrer stolt sit 25 -års jubilæum hos Blue Line i dag!

"25 år er fløjet, utrolig hurtigt! Det er der flere grunde til: først og fremmest det gode selskab og kolleger, men også det faktum, at jeg har skiftet stol et par gange. Derudover at Blue Line giver plads til, at man kan udvikle sine kvalifikationer. "

Vi lykønsker Tom med jubilæet og ser frem til at arbejde med ham i mange år fremover.

 

 

Bliv en del af en uformel og dynamisk organisation:

Medarbejdere hos Blue Line

Hos Blue Line vil du møde et stærkt hold af kompetente kollegaer, en åben og uformel omgangstone og en dynamisk organisation, hvor initiativ, beslutningsevne og innovation er værdsat. Du får betydelige muligheder for både faglig og personlig udvikling og møder kollegaer med højt engagement og dedikation til at skabe kundespecifikke IT-hardware løsninger til krævende miljøer. 

Blue Line er en international virksomhed, og kunderne tæller nogle af verdens største virksomheder inden for deres branche.

Ledelsesstilen er åben og strukturen så flad, at der er plads til at gøre en forskel. Økonomien er sund og skaber et solidt fundament for væksten.

Vi holder til i helt nye, dejlige lokaler med gode forhold og spændende perspektiver for fremtiden.