Gør karriere hos Blue Line

Har du lyst til at være en del af en ambitiøs vækstvirksomhed på en spændende international rejse? Så er vi parat til give dig udfordringer.

Ledige stillinger:

Ledig stilling: Inside Sales

Vil du tage ansvar for at rådgive og sælge unikke markedsledende IT-hardwareløsninger?

Motiveres du af at servicere både nationale og internationale kunder? samt tage ansvar for at besvare kundehenvendelser og bistå virksomhedens eksterne sælgere med at servicere faste kunder med tilbudsgivning, ordrebehandling og koordinering?

Som Inside Sales bliver du en del af vores salgsteam, der tæller 12 erfarne medarbejdere. I rollen bliver du en særdeles vigtig spiller i målet om at sikre en den gode kundeoplevelse og en effektiv tilbuds- og ordrehåndtering. Du bliver i jobbet bakket op af erfarne sælgere og et teknisk kompetent bagland.

Du bliver en vigtig spiller der får ansvarsområder inden for en bred vifte af salgsopgaver, som skal være med til at styrke Blue Lines fortsatte internationale vækst.

Interessant? Læs mere om den spændende stilling her

________________________________________

Interesseret i at blive en del af Blue Line-teamet?  

Send os din ansøgning via mail
_________________________________________

 

Bliv en del af en uformel og dynamisk organisation:

Bliv en del af en uformel og dynamisk organisation:

Hos Blue Line vil du møde et stærkt hold af kompetente kollegaer, en åben og uformel omgangstone og en dynamisk organisation, hvor initiativ, beslutningsevne og innovation er værdsat. Du får betydelige muligheder for både faglig og personlig udvikling og møder kollegaer med højt engagement og dedikation til at skabe kundespecifikke IT-hardware løsninger til krævende miljøer. 

Blue Line er en international virksomhed, og kunderne tæller nogle af verdens største virksomheder inden for deres branche.

Ledelsesstilen er åben og strukturen så flad, at der er plads til at gøre en forskel. Økonomien er sund og skaber et solidt fundament for væksten.

Vi holder til i helt nye, dejlige lokaler med gode forhold og spændende perspektiver for fremtiden. 

 

Nyheder i organisationen:

Peter Linnet

Vi præsenterer vores nyeste medlem af Blue Line-teamet!

Mød Peter, vores nye Business Development Manager👋

Peter har en lang og bred erfaring inden for salg af IT-løsninger til krævende miljøer. Med fingeren på pulsen for det nyeste teknologi og markedstendenser, er han altid fuldt opdateret på teknologi og markedet for at give den bedste support og sparring til vores kunder. Han vil være et vigtigt medlem af salgsteamet.

"Jeg har glædet mig til at blive en del af Blue Line-teamet. Blue Line er en velfunderet virksomhed med en spændende fremtid og en fantastisk teamånd. Det er virkelig motiverende at arbejde med en virksomhed, der fremstiller produkter af høj kvalitet og har en hurtig vækst. Jeg ser frem til at være en del af Blue Lines rejse og vækst i de kommende år."

Velkommen til Blue Line, Peter! 🎉