Blue Line vinder eksportpris!

I går blev vinderen blandt de 3 nominerede til Vitus-prisen afsløret til Dansk Eksportdag 2018. Vi er super stolte af at annoncere, at valget af vinder er faldet på Blue Line!

Vores CEO/Partner Niels og R&D Manager/Partner Jørgen modtog prisen af Udenrigsministeren på vegne af Udenrigsministeriet, som står bag prisen.

Blue Line får overrakt Vitus-pris af Udenrigsministeren

Kåringen af Blue Line som vinder blev særligt begrundet med virksomhedens evne til at omforme ideer til konkrete resultater for vores kunder. Vi er glade for, at dette blev fremhævet, da vores fokus på en tæt dialog med kunder og samarbejdspartnere netop er fremgangsmåden i alle vores processer. Herudover blev Blue Lines skalering til andre lande og erhvervelsen af ordrer og nye kunder også nævnt som bevæggrunde. 

Ud over kåringen deltog Niels i en paneldiskussion og delte Blue Lines erfaringer med at kickstarte eksport til nye markeder. 

Vitus er et rådgivningsprogram, der hjælper små og mellemstore virksomheder med at kickstarte eksporten og få fodfæste på bestemte markeder inden for et år.

I løbet af Blue Lines deltagelse i programmet har vi bl.a. vundet betydelige ordrer i UK, Irland, Kina og Canada, ligesom vi har identificeret strategiske projekter med en potentielt større ordreværdi. Væksten har ført til etableringen af eget kontor i Irland, der også betjener UK og Benelux. 

”Med VITUS-programmet har Blue Lines udvikling taget mere fart end forventet. I starten var det et sejt træk med mange overvejelser og indledende markedsanalyser. De første interviews i markedet gav os værdifuld viden, men ingen kundemøder. Ambassaden i Dublin fik virkelig skabt gennembrud til markedet med striber af møder. Det virkede og resultatet er flere betydelige ordrer og projekter i pipelinen. Indsatsen kaster nu også møder og ordrer af sig i flere andre lande,” udtaler CEO hos Blue Line, Niels Pedersen.