Mød os og se nye produkter på hi-messen 1-3. okt i hal G på stand G5635

Dato: 1-3. oktober 2019

Sted: Hal G, Stand G5635, MCH Messecenter Herning, Vardevej 1, 7400 Herning

Blue Line deltager igen på messen “hi Tech & Industry Scandinavia” i Herning - et samlingspunkt for IT-branchen. Messen løber af stablen 1-3. oktober 2019. Oplev et udvalg af vores produkter til procesoptimering i krævende miljøer og tag en uforpligtende snak med os om dit IT-behov og -miljø. Find os i hal G på stand G5635.

Krævende miljø, 24/7-drift, høj performance, skrappe hygiejne- og rengøringskrav, Blue Line er specialist i IT-systemer til mange forskellige krævende forhold. Om du beskæftiger dig med fødevareproduktion, vindenergi, AI (artificiel intelligence) eller noget helt fjerde, så har vi driftsikre systemer konfigureret optimalt til formålet. 

Vi ser frem til 3 dage med netværk, inspiration og viden i højsædet.

Oplev blandt andet:

Indtastning på skærm med handsker

Rustfrie state-of-the-art operatørpaneler og HMI’er

Se det robuste og elegante design af vores HMI’er på tætteste hold, som sørger for, at krav om hygiejne og rengøring kan overholdes i f.eks. fødevareproduktion. 

 

 

Keyboard

Industrielle panel PC’er til 24/7 drift

Lavt strømforbrug, blæserløs og uden bevægelige dele er nogle af fordelene ved Blue Lines panel PC’er, som gør dem ideelle til f.eks. automatisering, fødevareproduktion, AI-løsninger, Health Care, machine vision, field service og det maritime miljø.

 

 

Ubåd-visualisering

GPU/VPU-systemer

Som specialist i at levere kundespecifikke GPU/VPU-systemer, sparrer vi gerne om dine behov og ønsker for at køre algoritmer på jeres AI-platform. 

 

Blue Line er Supermicro-distributør

Oplev enheder og serverprodukter på hi-messen 2019.