Om Blue Line

Blue Line har siden 1986 leveret robuste og gennemtænkte IT-løsninger til krævende miljøer internationalt inden for en bred vifte af brancher. Fra standardprodukter til kundespecifikke løsninger, skabt i tæt samarbejde med vores kunder.

 

Blue Lines beliggenhed

Tidslinje for Blue Line

  • 1986: Virksomheden grundlægges af Niels Pedersen med fokus på salg af IT hardware moduler, printere, tilbehør m.v. 
  • 1988: Den første PC lanceres. Konceptet er build-to-order, som er udsædvanligt i 80'erne. Det tiltrækker mange kunder
  • 2008: De første rustfrie monitorer og pc'er udvikles til førende kunder indenfor den farmaceutiske industri  
  • 2010: Udnævnes som Gazelle virksomhed som anerkendelse for betydelig vækst
  • 2011: Opnår ISO 9001 certificering
  • 2012: Udnævnes igen som Gazelle virksomhed for anden gang og dermed en del af den lille eksklusive skare af virksomheder, som kvalificerer sig som gazelle virksomhed mere end én gang
  • 2013: Modtager AAA-certifikat som anerkendelse for højest mulige kreditværdighed og holder stadig denne kredit-rating.
  • 2017: Blue Line etablerer eget kontor i Irland og begynder ekspansion i Europa
  • 2018: Vinder af Udenrigsministeriets Vituspris for virksomhedens evne til at omsætte ideer til konkrete internationale resultater. Kunderne findes bl.a. i Irland, England, Holland, Belgien, Tyskland, Rusland og Kina m.fl.
  • 2019: Den internationale ekspansion fortsætter med flere nye lande som bl.a. USA og Canada

Få overblik over milepæle i Blue Lines historie

Om Blue Line

Blue Line leverer gennemtænkte IT-løsninger til krævende miljøer baseret på kundens behov og den optimale teknologi. Det kan både være standardprodukter og kundespecifikke løsninger udviklet i samarbejde. Kundelisten tæller en lang række danske og internationale kunder, ofte som langvarige tætte samarbejder, der kan involvere mange værdiskabende ydelser som bl.a. R&D, product life cycle management og service level agreements.

Produktudvalget omfatter industri PC'erindustri panel PC'erindustri monitorer, vandtætte monitorer & computerecleanroom arbejdsstationerATEX-Ex HMI'er & mobilesrobuste mobile computere og tabletsmobile operatørstationer, Supermicro server & storage, GPU solutions og keyboards & mus

Vores kunder arbejder bl.a. inden for automation, fødevare-, kemi og farmaindustri, healthcare, AI & deep learning, machine vision, field service og den maritime branche. Se alle brancher.

Blue Lines hovedkvarter er i 2018 flyttet til nyt domicil i Hinnerup nær Aarhus. Her håndteres bl.a. produktion, administration, design og lager. Derudover er Blue Line repræsenteret i flere lande. 
 

Samarbejdsmuligheder med Blue Line

Samarbejdsmuligheder

Blue Lines mål er altid at skabe pålidelige IT-hardwareløsninger baseret på gennemprøvet teknologi og en kombination af kendte moduler. Det sikrer den størst mulige fleksibilitet og den mest kosteffektive løsning med kortest mulig leveringstid. Brug vores standardprodukter eller produkter der er tilpasset eller udviklet efter jeres behov. 

I tæt samarbejde med kunden findes frem til det rigtige valg af hardware samt den rigtige bearbejdning og sammensætning af komponenter – også når udfordringen er stor.

Udnyt samarbejdsmulighederne med Blue Line. Find flere informationer her.

Certificeringer og udnævnelser

Vision

IT OverAlt - IT-løsninger til krævende miljøer 

Mission

Blue Line bygger unikke gennemtænkte IT-løsninger til krævende miljøer ved at udvælge, indkøbe, bearbejde og sammensætte komponenter med en kompromisløs dedikation til kvalitet i alle led. 

Værdier

Lytte: Handler om at forstå kundens ønsker og reelle behov, men også om at lytte til kollegaerne og forstå hinandens udgangspunkt, fagligt og socialt. 

Tænke: Vi har fokus på at være et inspirerende sted, der giver grobund for nye måder at tænke produktudvikling, nye kunderelationer og samarbejde, kollegaer imellem. 

Skabe: Ved at lytte og tænke skaber vi kvalitet. Kvalitet i udvikling af produkter. Kvalitet i udvikling af kunderelationer. Og kvalitet i samarbejdet kollegaer imellem.