Om Blue Line

Blue Line har siden 1986 leveret robuste og gennemtænkte IT-løsninger til krævende miljøer internationalt inden for en bred vifte af brancher. Fra standardprodukter til kundespecifikke løsninger, skabt i tæt samarbejde med vores kunder.

 

Blue Lines beliggenhed

Om Blue Line

Tidslinje for Blue Line

  • 1986: Virksomheden grundlægges af Niels Pedersen med fokus på salg af IT hardware moduler, printere, tilbehør m.v. 
  • 1988: Den første PC produceres efter build-to-order konceptet og kundene findes især indenfor  forskning, udvikling og kvalitetssikring
  • 2008: De første rustrie HMI udvikles og leveres til førende kunder indenfor den farmaceutiske industri.  
  • 2010: Udnævnes som Gazelle virksomhed som anerkendelse for betydelig vækst
  • 2011: Opnår ISO 9001 certificering
  • 2012: Udnævnes igen som Gazelle virksomhed for anden gang og dermed en del af den lille eksklusive skare af virksomheder, som kvalificerer sig som gazelle virksomhed mere end én gang.
  • 2013: Modtager AAA-certifikat som anerkendelse for højest mulige kreditværdighed og holder stadig denne kreditrating.
  • 2017: Blue Line etablerer efter kontor i Irland, der også dækker markedet i England og Benelux.
  • 2018: Vinder af Udenrigsministeretiets Vitusprisfor virksomhedens evne til at omforme ideet til konkrete internationale resulater. Kunderne findes bl.a. i Irland, England, Holland, Belgien, Tyskland, Rusland, Kina og Canada m.fl.
  • 2019: Den internationale ekspansion fortsætter med nye lande som bl.a. Italien og USA.

Få overblik over milepæle i Blue Lines historie

Blue Line leverer gennemtænkte IT-løsninger til krævende miljøer baseret på kundens behov og den optimale teknologi. Det kan både være standardprodukter og kundespecifikke løsninger udviklet i samarbejde. Kundelisten tæller en lang række danske og internationale kunder, ofte som langvarige tætte samarbejder, der kan involvere mange værdiskabende ydelser som bl.a. R&D, product life cycle management og service level agreements.

Produktudvalget omfatter industri PC'erindustri panel PC'erindustri monitorer, vandtætte monitorer & computerecleanroom arbejdsstationerATEX-Ex HMI'er & mobilesrobuste mobile computere og tabletsmobile operatørstationer, Supermicro server & storage, GPU solutions og keyboards & mus

Vores kunder arbejder bl.a. inden for automation, fødevare-, kemi og farmaindustri, healthcare, AI & deep learning, machine vision, field service og den maritime branche. Se alle brancher.

Blue Lines hovedkvarter er i 2018 flyttet til nyt domicil i Hinnerup nær Aarhus. Her håndteres bl.a. produktion, administration, design og lager. Derudover er Blue Line repræsenteret i flere lande. 

Samarbejdsmuligheder med Blue Line 

Samarbejdsmuligheder

 

 

 

Blue Lines mål er altid at skabe pålidelige IT-hardwareløsninger baseret på gennemprøvet teknologi og en kombination af kendte moduler. Det sikrer den størst mulige fleksibilitet og den mest kosteffektive løsning med kortest mulig leveringstid. Brug vores standardprodukter eller produkter der er tilpasset eller udviklet efter jeres behov. 

I tæt samarbejde med kunden findes frem til det rigtige valg af hardware samt den rigtige bearbejdning og sammensætning af komponenter – også når udfordringen er stor.

Udnyt samarbejdsmulighederne med Blue Line. Find flere informationer her.

Certificeringer og udnævnelser

Vision

IT OverAlt - IT-løsninger til krævende miljøer 

Mission

Blue Line bygger unikke gennemtænkte IT-løsninger til krævende miljøer ved at udvælge, indkøbe, bearbejde og sammensætte komponenter med en kompromisløs dedikation til kvalitet i alle led. 

Værdier

Lytte: Handler om at forstå kundens ønsker og reelle behov, men også om at lytte til kollegaerne og forstå hinandens udgangspunkt, fagligt og socialt. 

Tænke: Vi har fokus på at være et inspirerende sted, der giver grobund for nye måder at tænke produktudvikling, nye kunderelationer og samarbejde, kollegaer imellem. 

Skabe: Ved at lytte og tænke skaber vi kvalitet. Kvalitet i udvikling af produkter. Kvalitet i udvikling af kunderelationer. Og kvalitet i samarbejdet kollegaer imellem.